Vastgestelde hogere waarde voor nieuwbouwwoningen Sportlaan 25-27 te Tuitjenhorn, gemeente Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend, dat voor de nieuwbouwwoningen op het perceel Sportlaan 25-27 te Tuitjenhorn een te hoge geluidsbelasting vanwege wegverkeer op de Sportlaan is geconstateerd.

Het college heeft een ontwerp Hogere Waardenbesluit Wet Geluidhinder vastgesteld voor bedoelde woningen en het ontwerp-besluit ter inzage gelegd. Dit besluit is op 27 september 2016 ongewijzigd vastgesteld.

Het vaststellingsbesluit ligt vanaf 12 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage bij het klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Laan 19 in Schagen en is digitaal in te zien via www.overheid.nl

Beroep tegen de vaststelling

Tegen het besluit kan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd gedurende zes weken beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen gebruik maken:

  • -

    een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze tegen het ontwerp-wijzigingsplan naar voren heeft gebracht;

  • -

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen het ontwerp-wijzigingsplan naar voren te brengen;

  • -

    een belanghebbende voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzigingen (i.c. het aanpassen van de verbeelding) die bij de vaststelling in het plan zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Afdeling Ruimte van de gemeente Schagen, tel. 0224-210400.

Schagen, 11 juli 2017

Naar boven