Voorontwerp bestemmingsplan Reparatieplan Buitengebied 2013

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat ter inzage ligt:

het voorontwerp bestemmingsplan Reparatieplan Buitengebied 2013.

Het bestemmingsplan “Reparatieplan Buitengebied 2013” voorziet in een aanpassing van enkele planregels van het bestemmingsplan “Buitengebied 2013” dat in juni 2015 is vastgesteld. Gaandeweg zijn er enkele omissies en onduidelijkheden in de planregels van dat bestemmingsplan geconstateerd. Deze worden met het “Reparatieplan Buitengebied 2013” hersteld dan wel verduidelijkt.

Het plangebied van dit bestemmingsplan omvat het gehele buitengebied van de gemeente Duiven.

Inzien

Het voorontwerp bestemmingsplan “Reparatieplan Buitengebied 2013” ligt met ingang van donderdag 13 juli 2017 tot en met woensdag 23 augustus 2017 voor iedereen ter inzage bij het Omgevingsloket op het gemeentehuis (Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven). Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt een afspraak maken via de afsprakenmodule op de gemeentelijke website www.duiven.nl of via telefoonnummer (0316) 27 91 11. Daarnaast is het voorontwerp bestemmingsplan te lezen op de gemeentelijke website http://0226.roview.net en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0226.BPBUITENGEBIED011-VO01).

Inspraakreactie

Gedurende de genoemde periode kan iedereen schriftelijk omtrent het voorontwerp bestemmingsplan een inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Duiven (postbus 6, 6920 AA Duiven). Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Vervolg

Het college geeft op alle inspraakreacties een schriftelijk antwoord. Reacties kunnen de inhoud van het bestemmingsplan mogelijk wijzigen. Daarna wordt het bestemmingsplan als ontwerp ter inzage gelegd. Belanghebbenden kunnen dan opnieuw reageren. Vervolgens neemt de gemeenteraad een besluit over het al dan niet (gewijzigd) vaststellen van het bestemmingsplan “Reparatieplan Buitengebied 2013”.

Meer informatie

Voor vragen over deze publicatie of inzage van de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met Marion Wiggers of Yvette Visser. Zij zijn telefonisch bereikbaar via (0316) 279 111.

Naar boven