publicatie Voorbereidingsbesluit Locatie "Mercon-Kloos

Logo Alblasserdam

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken ingevolge artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:42 Awb bekend dat de gemeenteraad op 5 juli 2017 heeft besloten:

  • 1.

    In overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening te verklaren dat voor de gronden van de gemeente Alblasserdam, zoals die op de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte tekening nader zijn aangegeven een bestemmingsplan wordt voorbereid;

  • 2.

    In gevolge artikel 3.7 vierde lid Wet ruimtelijke ordening te bepalen dat het verboden is het gebruik van gronden of bouwwerken binnen het aangewezen gebied te wijzigen.

  • 3.

    Vast te stellen dat bevoegd gezag de mogelijkheid heeft om bij omgevingsvergunning af te wijken van het verbod als bepaalt onder punt 2.

  • 4.

    Het voorbereidingsbesluit zoals vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0482.vbmerconkloos-vg01 vast te stellen;

  • 5.

    Te bepalen dat het voorbereidingsbesluit op 13 juli 2017 in werking treedt.

Inzage

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende kaart liggen met ingang van 13 juli 2017 ter inzage op het gemeentehuis van Alblasserdam (gedurende de openingstijden). Het voorbereidingsbesluit is ook digitaal in te zien en te downloaden op de gemeentelijke website www.alblasserdam.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De digitale versie (planidn: NL.IMRO.0482.vbmerconkloos-vg01) is bindend.

Tegen het voorbereidingsbesluit is op grond van artikel 8:5 Awb geen bezwaar en/of beroep mogelijk.

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam,

12 juli 2017

Naar boven