Ontwerp structuurvisie: Centrumvisie Dorp aan de Vecht

Logo Dalfsen

Van 12 juli 2017 tot en met 23 augustus 2017 ligt voor iedereen het ontwerp structuurvisie: Centrumvisie Dorp aan de Vecht ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen.

In deze structuurvisie voor het dorpshart van Dalfsen is een sfeerbeeld geschetst voor de ontwikkelingen voor de komende 25 jaar. Vanuit de inwoners van Dalfsen is breed meegedacht via de werkgroep Typisch Dalfsen en via de participatiemaand Dalfsblauw past bij jou!. De inbreng is verwerkt in de ontwerp structuurvisie. De visie vormt een leidraad voor toekomstige inrichtingsplannen en nieuwe bestemmingsplannen en vervangt de huidige Structuurvisie Kernen voor wat betreft het centrumgebied van Dalfsen.

De ontwerp structuurvisie ligt met bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Ook kunt u de structuurvisie inzien via de website www.dalfsen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.SDCentrumDlsn-ON01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Iedereen kan van via een brief of mondeling een zienswijze geven op de visie. Uw brief kunt u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met 14 0529. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van de ontwerpvisie uw zienswijze gaat.

Het indienen van zienswijzen (reageren) via e-mail is niet mogelijk.

Na 23 augustus 2017 zullen de zienswijzen voorzien van commentaar de gemeenteraad worden aangeboden. Waarschijnlijk in oktober 2017 stelt de gemeenteraad de structuurvisie vast.

De vaststelling wordt ook bekend gemaakt. Tegen de visie kan geen bezwaar of beroep worden ingediend. De visie heeft immers geen rechtstreekse rechtsgevolgen, maar vormt een leidraad en toetsingskader voor plannen die dat wel hebben.

 

Naar boven