Verleende omgevingsvergunning optopping en verbouwen van de watertoren op het perceel Westerschelde 1 te Zwijndrecht (uitgebreide procedure)

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat zij op 7 juli 2017 een omgevingsvergunning (2016-126-U) hebben verleend.

De gevoerde uitgebreide procedure is doorlopen vanwege de activiteit ‘handelingen met gevolgen voor het beschermde monument’, artikel 2.1 lid 1 sub f van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

De stukken liggen van 8 juli 2017 gedurende 6 weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. De stukken zijn ook in te zien op www.zwijndrecht.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen de verleende omgevingsvergunning.  

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit beroep instellen. U doet dat door een brief te sturen aan:

Rechtbank Rotterdam

Postbus 50951

3007 BM Rotterdam

Dit moet gebeuren binnen zes weken na de dag van toezending aan de aanvrager.

Uw brief moet tenminste bevatten:

- uw naam en adres;

- een datum;

- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

- de reden(en) van uw bezwaar;

- uw handtekening.

Inwerkingtreding van het besluit

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als tijdens de beroepstermijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, Postbus 50959, 3007 BX Rotterdam. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Zwijndrecht, 7 juli 2017

 

Naar boven