Voorontwerpbestemmingsplan Kennemerstraatweg 143

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders maken op grond van de inspraakverordening Heiloo bekend dat met ingang van donderdag 13 juli 2017 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ter inzage ligt:

•het voorontwerpbestemmingsplan Kennemerstraatweg 143 te Heiloo.

Doel van het voor ontwerpbestemmings plan Het planologisch – juridisch mogelijk maken van de bouw van een woongebouw met 4 appartementen en één vrijstaande grondgebonden woning op het perceel Kennemerstraatweg 143 te Heiloo.

In houd van het voor ontwerpbestemmingsplan

Mirron ontwikkeling BV heeft aangegeven op de locatie van het voormalige kantoorpand van Wegenaar in Heiloo een plan te willen ontwikkelen voor de bouw van een appartementengebouw georiënteerd aan de Kennemerstraatweg. Het gebouw bestaat uit 4 appartementen in drie lagen in combinatie met inpandig parkeren aan de achterzijde van het appartementengebouw (gebouwd parkeren) en een vrij uitgeefbare kavel voor één grondgebonden vrijstaand woonhuis georiënteerd op de van Catstraat. Hiertoe is in samenwerking met de gemeente een stedenbouwkundige verkenning gedaan welke geleid heeft tot randvoorwaarden en een bouwenveloppe. De daarvoor benodigde gedeeltelijke herziening van het geldende bestemmingsplan Noordoost is vertaald in voorliggend voorontwerpbestemmingsplan.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 13 juli tot en met woensdag 23 augustus 2017 op de volgende wijze ter inzage:

  • bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

  • in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo.

Inzien via internet

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0399.bpkennstraatweg143-0201;

  • als pdf-bestand op www.heiloo.nl/bestemmingsplannen

Inspraakreacties

Gedurende de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder naar aanleiding van het voorontwerpbestemmingsplan – bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – een inspraakreactie naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders van Heiloo. Uw schriftelijke inspraakreactie richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld boven aan uw brief het onderwerp: inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Kennemerstraatweg 143 te Heiloo. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge reactie naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met mevrouw Jager van het team Plannen en Projecten, Domein Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 072 -535 67 99.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Jager van het team Plannen en projecten, telefoonnummer 072 – 535 67 99.

Heiloo, 12 juli 2017

Naar boven