OntwerpbestemmingsplanSchotweg 42en ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Logo Nunspeet

Met ingang van woensdag 12 juli 2017 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Schotweg 42. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.BP01142-ow01).

Genoemd bestemmingsplan beoogt te voorzien in het wegbestemmen van het recreatieterrein, waarbij alle recreatieobjecten worden verwijderd, en het realiseren van een nieuwe dubbele woning.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de gemeente Nunspeet via telefoonnummer (0341) 25 99 11.

Verzoek hogere grenswaarde Wet geluidhinder Schotweg 42 in Hulshorst

In het kader van het besluit om medewerking te verlenen aan een bestemmingsplanherziening op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor de realisatie van een dubbele woning op het perceel aan de Schotweg 42 in Hulshorst, is een ontwerpbesluit hogere grenswaarden opgesteld omdat niet kan worden voldaan aan de voorkeursgrenswaarde voor industrielawaai.

Het ontwerpbesluit ligt vanaf woensdag 12 juli 2017 ter inzage in het KIantcontactcentrum in het gemeentehuis. Belanghebbenden kunnen gedurende zes weken na datum van terinzagelegging schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB in Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via doorkiesnummer (0341) 25 99 11.

Naar boven