Vastgesteld bestemmingsplan Vierde partiële herziening Noordoost, HC IJsseloever IJsselstein

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat vanaf 13 juli 2017 gedurende zes weken het besluit van de gemeenteraad d.d. 30 juni 2017 tot het vaststellen van het bestemmingsplan ‘Vierde partiële herziening Noordoost, HC IJsseloever IJsselstein’, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Op de locatie van de Hockeyclub IJsseloever, Zomerdijk 42b, is de realisatie van een nieuwe clubaccommodatie voorzien.

Inzien bestemmingsplan

Het vastgestelde bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

 

  • 1.

    Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het plan is NL.IMRO.0353.201605HCIJoever-VA01;

  • 2.

    Op de gemeentelijke website www.ijsselstein.nl

  • 3.

    Een papieren versie ligt bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis van IJsselstein, Overtoom 1.

     

Beroepstermijn De beroepstermijn loopt van vrijdag 14 juli tot en met donderdag 24 augustus 2017.

 

Beroep instellen 

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de genoemde termijn schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Het beroep dient te worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van beroep. Het is niet mogelijk om per e-mail beroep in te stellen.

 

Verzoek om voorlopige voorziening 

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op telefoonnummer (070) 4264426.

 

Inwerkingtreding 

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Naar boven