Ontwerpbestemmingsplan Van Hugenpothstraat te Boxtel

Logo Boxtel

 

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8.van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 7 juli 2017 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Van Hugenpothstraat ter inzage ligt.

Vanaf dezelfde dag ligt ook ter inzage het op dit plan betrekking hebbende ontwerp besluit Hogere Waarde Wet geluidhinder.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de bouw van nieuwe woningen mogelijk op een iets andere plaats dan waar nu de bestaande te slopen (witte) woningen staan in de Van Hugenpothstraat en de Hendrika van Haeftenstraat.

Wet geluidhinder

Doordat wij het in dit geval aanvaardbaar vinden dat er vanwege het wegverkeerslawaai een hogere geluidbelasting op de nieuwe gevels gaat komen dan voorkeursgrenswaarde uit de Wet geluidhinder, dient een besluit genomen te worden waarbij een hogere waarde Wet geluidhinder wordt toegestaan.

Inzage

Het ontwerp wijzigingsplan is van vrijdag 7 juli 2017 te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder de code NL.IMRO.0757.BP06Hugenpoth-OTW1

Het ontwerp besluit Hogere waarde Wet geluidhinder is in te zien op de gemeentelijke website www.boxtel.nl/inzage

Een papieren kopie van beide stukken ligt van vrijdag 7 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis , ingang Markt. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 tot 19.30 uur.

Zienswijzen

Tot en met donderdag 17 augustus 2017 kan iedereen mondeling maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Voor het eventueel indienen van een mondelinge zienswijze neemt u contact op met het team Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 53 07.

Om termijnoverschrijdingen te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen voor afloop van de inzagetermijn hiervoor een afspraak te maken.

Naar boven