Bekendmaking Wet geluidhinder Hoofdweg-Noord 15 en Hoofdweg-Zuid 22a te Nieuwerkerk aan den IJssel

Logo Zuidplas

BESLUIT VASTSTELLEN HOGERE WAARDEN GELUID

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas hebben het volgende besluit genomen:

•Hoofdweg-Noord 15 en Hoofdweg-Zuid 22a te Nieuwerkerk aan den IJssel: Het vaststellen van hogere geluidwaarden Wegverkeerslawaai als gevolg van de reconstructie (fysieke verandering) van de Hoofdweg. Het besluit tot het vaststellen van hogere waarden wordt gecombineerd met het besluit tot vaststellen van het bestemmingsplan Hoofdweg te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Terinzagelegging

Dit besluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 6 juli tot en met 16 augustus 2017 inzien bij de gemeente Zuidplas, tel. (0180) 330 300. Dit besluit is geregistreerd onder kenmerknummer 2016231994. Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel, tel. (0180) 330 300. Voor inzage buiten kantooruren kunt u een afspraak maken. Voor inzage buiten kantooruren kunt u een afspraak maken.

Beroep

Binnen de inzagetermijn kunt u beroep tegen een besluit instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een besluit blijft van kracht wanneer u beroep instelt, tenzij u een voorlopige voorziening aanvraagt bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In beide gevallen moet u een bepaald bedrag (griffierecht) betalen.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die eerder zienswijzen hebben ingebracht over een ontwerpbesluit;

  • Belanghebbenden die het niet eens zijn met de wijzigingen ten opzichte van een ontwerpbesluit;

  • Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat waren hun zienswijzen in te brengen over een ontwerpbesluit.

Naar boven