DEFINITIEF BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING : Watertoren West, Dr. C. Hofstede de Grootkade 48 te Groningen

Logo Groningen

Burgemeester en wethouders van Groningen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 14 juni 2017 (verzonden 22 juni 2017) omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een expositieruimte, een restaurant en 12 appartementen in de voormalige watertoren aan de Dr. C. Hofstede de Grootkade 48 te Groningen.

 

Het ontwerpbesluit heeft vanaf 6 oktober 2016 gedurende zes weken ter inzage gelegen bij de afdeling VTH van de Gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1, 9723 ZR te Groningen. Er zijn gedurende deze periode zienswijzen naar voren gebracht. Het definitieve besluit is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld.

Het definitieve besluit ligt met ingang van de dag van bekendmaking gedurende 6 weken ter inzage. Dit is met ingang van 6 juli 2017. De beroepstermijn van zes weken besluit start de dag na de ter inzagelegging en dat is op 7 juli 2017. Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden tegen de wijziging van het besluit en de indieners van zienswijzen tegen het gehele besluit een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord Nederland aan het Guyotplein 1, Postbus 781, 9700 AT te Groningen. U kunt het beroepsschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Groningen, 6 juli 2017

Naar boven