Wijzigingsplan Voskuilenweg 21 te Venhorst vastgesteld

Logo Boekel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken bekend dat het wijzigingsplan ex artikel 3.6, lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening, genaamd wijzigingsplan “Voskuilenweg 21 te Venhorst” gewijzigd is vastgesteld ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan. De wijzigingen hebben betrekking op de toelichting en bijlage 6 van de toelichting van dit wijzigingsplan. De regels en verbeelding zijn ongewijzigd vastgesteld. Het plan voorziet in de uitbreiding van een bestaande pluimveehouderij tot 1,5 hectare. Tegelijk met de uitbreiding worden bij de nieuwe stal additionele technieken toegepast om de milieubelasting verder naar beneden te brengen. Hierbij worden meerdere technieken toegevoegd. Aangezien er met de eigenaar van de gronden een anterieure overeenkomst is gesloten, is besloten om te verklaren dat het kostenverhaal anderszins verzekerd is.

 

Inzage

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 12 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis te Boekel tijdens openingstijden. Het besluit is ook raadpleegbaar via de landelijke website, www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0755.BPWBGvoskuilen21.VA01).

 

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan kan gedurende de termijn van ter inzage ligging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door:

 

  • 1.

    Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht;

  • 2.

    Belanghebbenden die aan kunnen tonen dat ze redelijkerwijs niet in staat zijn geweest (tijdig) zienswijzen bij ons college naar voren te brengen.

     

Informatie over het instellen van beroep treft u aan op www.raadvanstate.nl.

 

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking voor het wijzigingsplan. Degene die beroep instelt, kan daarom ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, op bovengenoemd adres.

 

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waarmee het besluit pas in werking treedt nadat op dat verzoek is beslist.

 

Boekel 11 juli 2017

Naar boven