Ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en weigering verklaring van geen bedenkingen voor het perceel Meije 36 te Bodegraven, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, voor het vervangen van een stacaravan

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat vanaf donderdag 6 juli t/m 16 augustus 2017 het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en weigering verklaring van geen bedenkingen voor het perceel Meije 36 te Bodegraven, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, voor het vervangen van een stacaravan ter inzage ligt, waarover iedereen een zienswijze kenbaar kan maken. Met deze publicatie wordt voldaan aan artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en weigering verklaring van geen bedenkingen

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens een omgevingsvergunning te weigeren voor het afwijken van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ ten behoeve van het vervangen van een stacaravan aan de Meije 36 te Bodegraven. De stacaravan is reeds gerealiseerd op een perceel met een natuurbestemming. Het realiseren van een stacaravan op deze locatie is in strijd met het gemeentelijke en provinciale beleid. Bovendien heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State met betrekking tot de handhavingsprocedure geoordeeld dat de gemeente terecht is overgegaan tot handhaving van de illegaal geplaatste stacaravan.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning, weigering verklaring van geen bedenkingen en overige stukken liggen vanaf donderdag 6 juli t/m woensdag 16 augustus 2017 voor iedereen op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website;

  • op papier (inclusief de bijbehorende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren van het Klantencontactcentrum, Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen een zienswijze indienen over het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning. Schriftelijke reacties dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor mondelinge reacties dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Inwoners en Bedrijven via telefoonnummer 0172-522522. Van een mondelinge reactie wordt een verslag gemaakt, dat na goedkeuring door de indienende partij als formele zienswijze zal worden behandeld.

De ontvangen reacties worden door het college van burgemeester en wethouders betrokken bij de besluitvorming over de omgevingsvergunning.

Naar boven