Bekendmaking voorbereidingsbesluit

Logo Gulpen-Wittem

Voorbereidingsbesluit Reijmerstok

 

Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat door de gemeenteraad op 29 juni 2017 een voorbereidingsbesluit is genomen voor het plangebied Reijmerstokkerdorpsstraat 123 te Reijmerstok, kadastraal bekend GPN sectie F nummer 174, zoals weergegeven op de verbeelding met planidentificatienummer NL.IMRO.1729.BPReijmerstkdst123-VO01. Hierbij is door de raad verklaard dat voor dit gebied een partiële herziening van het bestemmingsplan Reijmerstok wordt voorbereid.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste ontwikkelingen voor wat betreft het bouwen en gebruiken van het plangebied ter plaatse.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op donderdag 6 juli 2017 en geldt voor de duur van een jaar. Het besluit ligt vanaf 6 juli 2017 in papieren vorm ter inzage in het gemeentehuis en kan vanaf de dag van publicatie digitaal geraadpleegd worden via www.ruimtelijke plannen.nl en de gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (Over Gulpen-Wittem\Bouwen, wonen en plannen\Bestemmingsplannen).

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer D. Smolenaars van de afdeling Beleid en Projecten via telefoonnummer 14 043.

Naar boven