Ter inzage legging Ontwerp bestemmingsplan Holy Zuidoost Midden, 3e uitwerking (Toekomst Noord deelplan 4), Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Uitwerkingsplan

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge het bepaalde in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 6 juli 2017 gedurende een termijn van 6 weken het ontwerp bestemmingsplan Holy Zuidoost Midden, 3e uitwerking (Toekomst Noord deelplan 4) ter inzage ligt op het Stadskantoor aan Westnieuwland 6, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 8.00 – 17.00 uur. Het digitale bestemmingsplan is raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl. De planidentificatie is NL.IMRO.0622.0263up03Hzom2009-0020.

 

De voornaamste doelstelling van dit uitwerkingsplan is het verkrijgen van een planologisch-juridisch kader voor de voorgenomen ontwikkeling van de 3e fase van het woonveld Toekomst Noord (deelplan 4) van de Nieuwe Vogelbuurt in Holy Zuidoost: de realisatie van 34 woningen. Voor het betreffende gebied is in het op 21 november 2014 onherroepelijk geworden bestemmingsplan Holy Zuidoost Midden (ofwel het moederplan) een uit te werken woonbestemming opgenomen. Het onderhavige plan is gebaseerd op het bouwplan dat binnenkort wordt aangevraagd.

 

Nadere informatie

De direct omwonenden worden via een aan huis bezorgde brief over de tervisielegging geïnformeerd. Voor nadere informatie over het plan kan men via onderstaand telefoonnummer navraag doen bij de gemeente.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging (zijnde dus van donderdag 6 juli t/m woensdag 16 augustus 2017) kan eenieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te zijn gericht aan de gemeenteraad, ter attentie van het hoofd afdeling Stedelijke Ontwikkeling, Postbus 1002 – 3130 EB Vlaardingen. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht bij de sectie ERWM van voornoemde afdeling, na telefonische afspraak via het secretariaat (tel. 010-248 4700).

Naar boven