Ontwerp wijzigingsplan Handelsweg 24 (Kamerik)

Logo Woerden

Het wijzigingsplan Handelsweg 24 maakt de realisatie mogelijk van een zorginstelling voor jongeren met een beperking ter vervanging van de bestaande woning.

Ontwerp wijzigingsplan ter inzage

Vanaf donderdag 6 juli t/m woensdag 16 augustus 2017 ligt het ontwerp wijzigingsplan ter inzage. Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u tijdens de genoemde termijn in de hal van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien. Vanwege de renovatie van het stadhuis is het tijdelijk bezoekadres De Bleek 10. Ook kunt u de stukken vinden op www.woerden.nl > bouwen en verbouwen bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding.

Zienswijzen indienen

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerp wijzigingsplan Handelsweg 24', schriftelijk indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Woerden, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en voor vragen of meer informatie, kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lindeman via telefoonnummer 14 0348.

Naar boven