Vooraankondiging artikel 1.3.1 Bro/ inspraak voorontwerp bestemmingsplan Dronten - Oudebosweg 32 (D4005)

Logo Dronten

Het college van de gemeente Dronten maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het perceel Oudebosweg 32 te Dronten ten behoeve van de uitbreiding van het agrarisch bouwblok. Deze uitbreiding is nodig voor de vestiging een nieuwe stal annex werktuigenberging en een tweede bedrijfswoning.

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Voorontwerp

Vanaf donderdag 6 juli tot en met woensdag 16 augustus 2017 ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan “Dronten - Oudebosweg 32 (D4005)” ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien bij:

de publieksbalie van het gemeentehuis; de openbare bibliotheek te Dronten.

het gehele plan is ook beschikbaar op: www.dronten.nl; www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan het college van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen inspraakreactie per email indienen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer 140321 waarbij u kunt vragen naar het secretariaat REO.

Dronten, 5 juli 2017.

Het college van Dronten,

secretaris, mr. D.G.C.van der Spek

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven