Ontwerp-bestemmingsplan ‘Winschoten – Renselkade e.o. (woningbouw en historische haven)’

Logo Oldambt

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan ‘Winschoten-Renselkade e.o. (woningbouw en historische haven)  is vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Met het ontwerp-bestemmingsplan wordt beoogd om een haven met (permanente) ligplaatsen voor historische woonschepen en de (ver-)nieuwbouwplannen voor o.a. de bouw van woningen/ appartementen en de voormalige schippersbeurs aan de Renselkade planologisch te regelen.

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Winschoten-Renselkade e.o. (woningbouw en historische haven)  ligt voor een ieder vanaf 7 juli 2017 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten tijdens de openingstijden van het Klanten Contact Centrum. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Winschoten-Renselkade e.o. (woningbouw en historische haven) is ook in te zien via www.gemeente-oldambt.nl via actueel, bekendmakingen.

De stukken zijn digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het ontwerp-bestemmingsplan ‘Winschoten-Renselkade e.o. (woningbouw en historische haven)’ raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen. De plancode van het ontwerp-bestemmingsplan ‘Winschoten-Renselkade e.o. (woningbouw en historische haven) is: NL.IMRO.1895.02BP3004-0301. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

Een ieder kan gedurende deze termijn van ter inzage legging schriftelijke zienswijzen indienen tegen het ontwerp-bestemmingsplan ‘Winschoten-Renselkade e.o. (woningbouw en historische haven) bij de gemeenteraad van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk.

Winschoten, 5 juli 2017

Naar boven