Gemeente Bernheze - Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Van Tilburg Laar 8 Nistelrode – 5 juli 2017

Logo Bernheze

 

Burgemeester en wethouders maken de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Van Tilburg Nistelrode, toevoegen Laar 14, binnenterrein en parkeervoorzieningen.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van Van Tilburg Mode & Sport, Laar 8 Nistelrode, door het toevoegen van het naastgelegen pand Laar 14 (voormalige kapperszaak) en het bebouwen van het binnenterrein. Daarnaast worden in het plan recent aangekochte/ gerealiseerde parkeerterreinen (o.a. aan de Wisstraat) bestemd. De uitbreiding behelst 2.080 m² bedrijfsvloeroppervlakte.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 6 juli 2017 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPVanTilburgLaarN-ow01).

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het ontwerpbestemmingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan de Gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG te Heesch.

Burgemeester en wethouders van Bernheze

Naar boven