Ontwerp omgevingsvergunning uitgebreide procedure Kwinkweerd 3 Lochem

Logo Lochem

NL.IMRO.0262 .loKwinkweerd3Lo-OV31

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lochem maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een ontwerp-omgevingsvergunning willen verlenen voor:

  • het verbouwen en vergroten van een fabriekshal op het perceel Kwinkweerd 3 in Lochem, nr. 2017-000251.

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen en de overige stukken liggen voor een ieder ter inzage van 6 juli 2017 tot en met 16 augustus 2017 bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 in Lochem en Hoofdstraat 45 in Gorssel.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbesluit omgevingsvergunning mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Zienswijzen omtrent de ontwerp omgevingsvergunning kunnen worden gericht aan de gemeente Lochem t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, postbus 17, 7240 AA. Lochem. Zienswijzen tegen de ontwerp verklaring van geen bedenkingen richt u aan de gemeenteraad van Lochem, postbus 17, 7240 AA Lochem. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt.

 

In uw zienswijze vermeldt u in ieder geval:

  • ontwerp omgevingsvergunning

  • het zaaknummer

  • uw naam en adres

  • de datum waarop u de zienswijze indient

  • onderbouwing van uw zienswijze

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon (0573) 289 222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30-10.30 uur of op afspraak.

 

Naar boven