Ontwerpuitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b

Logo Heiloo

Kennisgeving ex artikel 3.8 W et ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onderdeel a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 6 juli 2017 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ter inzage ligt:

•het ontwerpuitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b te Heiloo.

Het college van burgemeester en wethouders maakt tevens bekend dat zij een anterieure overeenkomst heeft gesloten, waarvan een zakelijke beschrijving gelijktijdig met het ontwerpuitwerkingsplan ter inzage ligt.

Doel van het ontwerpuitwerkingsplan Het doel van het uitwerkingsplan is het planologisch – juridisch mogelijk maken van de bouw van twee vrijstaande woningen op het perceel Spanjaardslaan 12b te Heiloo. Op het perceel dat is opgenomen in het uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b zijn twee vrijstaande woningen gepland waarbij het huidige kavel wordt gesplitst in twee afzonderlijke percelen en de achterliggende geplande woning in één bouwlaag wordt uitgevoerd. Qua verkaveling en opzet past de uitwerking van het perceel Spanjaardslaan 12b binnen de regels van het geldende (globale) bestemmingsplan Zuiderloo.

Wijziging

Aan de hand van de ingediende inspraakreacties op het voorontwerpuitwerkingsplan heeft het college besloten in het ontwerpuitwerkingsplan voor de woning in de tweede lijn een voorliggende tuinbestemming op te nemen en in de regels bij de bestemming ‘Gemengd’ op te nemen dat beroep aan huis en dienstverlening uitsluitend mag plaatsvinden in het hoofdgebouw.

Ter inzage

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt van donderdag 6 juli 2017 tot en met 16 augustus 2017 op de volgende wijze ter inzage:

  • bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

  • in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo.

Inzien via internet

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0399.UwpSpanjaardsln12b-0301;

  • als pdf-bestand op www.heiloo.nl/bestemmingsplannen - Zuiderloo Heiloo - Uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het ontwerpuitwerkingsplan ter inzage ligt, kan een ieder naar aanleiding van het ontwerpuitwerkingsplan – bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heiloo. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld boven aan uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerpuitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b te Heiloo. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge zienswijze naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met mevrouw Jager van het Domein Ruimtelijke Ontwikkeling, team plannen en projecten telefoonnummer 072 -535 67 99.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Jager van het Domein Ruimtelijke Ontwikkeling, team plannen en projecten, telefoonnummer 072 – 535 67 99.

Heiloo, 5 juli 2017

Naar boven