Ontwerpbestemmingsplan “Achter de Kerk, Bleiswijk”, Bleiswijk, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 24 januari tot en met 6 maart 2017 het ontwerpbestemmingsplan “Achter de Kerk, Bleiswijk” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0172-ONTW voor iedereen ter inzage ligt.

Beschrijving bestemmingsplan

Het plan vormt de planologisch-juridische regeling voor de eindsituatie van het perceel achter de kerk in Bleiswijk; achter Kerkstraat 6. Het bestemmingsplan maakt de bouw van 1 nieuwe woning mogelijk en bevat tevens de bestaande woning Kerkstraat 4a.

Wijzigingen ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan vindt u in de nota overlegreacties die als bijlage 4 bij de toelichting is gevoegd.

Zienswijzen

U kunt het plan inzien van 24 januari tot en met 6 maart 2017:

  • via ruimtelijkeplannen.nl {http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.1621.BP0172-ONTW}.

  • Via Ruimtelijke plannen Lansingerland {http://1621.roview.net/}

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0172/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven