Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan Van Heuven Goedhartsingel en Oostvogel

Logo Gouda

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Van Heuven Goedhartsingel en Oostvogel ter inzage leggen.

In het kader van de wijkontwikkeling wordt in Gouda Oost door de gemeente Gouda en Woonpartners Midden-Holland een aantal projecten uitgevoerd. Doel van het project wijkontwikkeling is de revitalisering van het gebied. Eén van de herontwikkelingslocaties is de Van Heuven Goedhartsingel en Oostvogel. De Oostvogel, een voormalig schoolgebouw, is inmiddels gesloopt. Het project voorziet in de bouw van 18 grondgebonden woningen en 2 appartementengebouwen.

Het ontwerpbestemmingsplan Van Heuven Goedhartsingel en Oostvogel ligt van 6 juli 2017 tot en met 16 augustus 2017 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

- Digitaal via de website  www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0513.1015BPVHGenOostvog-OB01

- Op papier tijdens de openingsuren van het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 in Gouda.

Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan Van Heuven Goedhartsingel en Oostvogel. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Gemeente Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer S. Reijnders, telefoonnummer: 0182-58 8412 of mail swen.reijnders@gouda.nl

Gouda, 5 juli 2017

Naar boven