Ontwerp wijzigingsplan ‘Marelsdal’ (onderdeel Duin en Bosch terrein)

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum hebben ingestemd met het ontwerp wijzigingsplan ‘Marelsdal’. Voordat het wijzigingsplan wordt vastgesteld, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerp wijzigingsplan.

Plan

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk dat op de locatie Marelsdal, onderdeel van het Duin en Bosch terrein, maximaal 15 woningen worden gebouwd. Het aantal woningen op het Duin en Bosch terrein neemt door dit wijzigingsplan niet toe. Het aantal woningen dat binnen de bestemming ‘Gemengd’ is toegestaan blijft 75. Het wijzigingsplan voorziet derhalve uitsluitend in een andere verdeling van de woningen over het Duin en Bosch terrein.

Inzage

Het ontwerp wijzigingsplan ligt van 6 juli t/m 16 augustus 2017 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer:

NL.IMRO.0383.WPC16Marelsdal-ON01.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp wijzigingsplan Marelsdal’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. R. van den Haak, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Burgemeester en wethouders van Castricum,

5 juli 2017

Naar boven