Gemeente Rhenen - Rectificatie voorbereidingsbesluit “Steilrand Rijksstraatweg 238 t/m 260 Elst (Ut.)”

Logo Rhenen

Woensdag 28 juni 2017 is onderstaande publicatie geplaatst in de Rhenense Betuwse Courant (RBC) en op onze eigen website. Door een technische storing is de publicatie niet geplaatst in de Staatscourant en het gemeenteblad. Wettelijk gezien moet een voorbereidingsbesluit ook gepubliceerd worden in de Staatscourant en in het gemeenteblad. Hierdoor is het noodzakelijk het voorbereidingsbesluit opnieuw bekend te maken. De termijn voor het indienen van beroep is in onderstaande publicatie gewijzigd.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 mei 2017 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor delen van de percelen Rijksstraatweg 238 t/m 260 te Elst (Ut.) Het heeft betrekking op de achterste delen van deze percelen die toebehoren aan de zogenaamde steilrand.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste bouwmogelijkheden ter plaatse en bevat tevens een “aanlegvergunningstelsel”, waardoor het ook verboden is werken geen bouwwerken zijnde uit te voeren.

Het voorbereidingsbesluit is op 6 juli 2017 in werking getreden.

Inzien

Het voorbereidingsbesluit inclusief bijlagen is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.VBBrijkstweg138_260-VA01.

 

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Martijn van Dee, telefoonnummer 140317 of e-mail martijn.van.dee@rhenen.nl.

 

Geen beroep mogelijk

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn van Dee, via telefoonnummer 140317 of per mail via martijn.van.dee@rhenen.nl.

 

 

 

 

Naar boven