Voorontwerpbestemmingsplan Noordergeestkerk

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders maken op grond van de inspraakverordening Heiloo bekend dat met ingang van donderdag 6 juli 2017 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ter inzage ligt:

•het voorontwerpbestemmingsplan Noordergeestkerk te Heiloo.

Doel van het voor ontwerpbestemmings plan Het planologisch – juridisch mogelijk maken van de bouw van 10 sociale huurwoningen op het perceel van de voormalige Noordergeestkerk en 5 sociale huurwoningen aan de Vinkenbaan te Heiloo.

In houd van het voor ontwerpbestemmingsplan

Woningstichting Kennemer Wonen heeft aangegeven op de locatie van de voormalige Noordergeestkerk in Heiloo een plan te willen ontwikkelen voor Sociale huurwoningen. Hiertoe is in samenwerking met de gemeente een stedenbouwkundige verkenning gedaan welke geleid heeft tot een schets voor de bouw van 15 sociale huurwoningen (categorie 1-2). Het parkeerterrein aan de Vinkenbaan wordt hierbij opnieuw ingericht waarbij binnen het ontwikkelingsplan voldoende wordt voorzien in zowel de bestaande als de nieuw benodigde parkeerbalans. De daarvoor benodigde gedeeltelijke herziening van het geldende bestemmingsplan Noordoost is vertaald in voorliggend voorontwerpbestemmingsplan.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 6 juli tot en met woensdag 16 augustus 2017 op de volgende wijze ter inzage:

  • bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

  • in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo.

Inzien via internet

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0399.Noordergeestkerk-0201;

  • als pdf-bestand op www.heiloo.nl/bestemmingsplannen/Noordergeestkerk

Inspraakreacties

Gedurende de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder naar aanleiding van het voorontwerpbestemmingsplan – bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – een inspraakreactie naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heiloo. Uw schriftelijke inspraakreactie richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld boven aan uw brief het onderwerp: inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Noordergeestkerk te Heiloo. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge reactie naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met mevrouw Jager van het team Plannen en Projecten, Domein Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 072 -535 67 99.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Francke van het team Plannen en Projecten, Domein Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 072 – 535 67 51.

Heiloo, 5 juli 2017

Naar boven