Kennisgeving ontwerpwijzigingsplan Amstelkwartier tweede fase 2e wijziging, gasleiding

Logo Amsterdam

 

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij bij besluit van 4 juli 2017 het ontwerpwijzigingsplan Amstelkwartier tweede fase 2e wijziging, gasleiding hebben vrijgegeven voor terinzagelegging.

Plangebied

Het plangebied van het ontwerpwijzigingsplan Amstelkwartier tweede fase 2e wijziging, gasleiding omvat de groenstrook gelegen ten zuidoosten en zuidwesten van de voormalige regulateurswoning gelegen binnen Amstelkwartier.

Omschrijving van het plan

Het wijzigingsplan regelt de gewijzigde ligging van de gasleiding rond het regulateursgebouw en ziet slechts op een wijziging van de verbeelding betreffende de aanduiding Gasleiding.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan Amstelkwartier tweede fase 2e wijziging, gasleiding ligt, met de daarbij behorende stukken, met ingang vanaf 6 juli 2017 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij

  • -

    Het Stadsloket van het stadhuis, Amstel 1, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-centrum.

  • -

    Het Stadsloket Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam. Deze is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt online een afspraak maken op www.amsterdam.nl/afspraakmaken of bellen met 14 020.

Het ontwerpwijzigingsplan Amstelkwartier tweede fase 2e wijziging, gasleiding, met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.0363.M1704BPGST-OW01. Voor de exacte inhoud van de stukken verwijzen wij u naar de locaties waar u de stukken kunt inzien.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging (van 6 juli tot en met 9 augustus) kan een belanghebbende zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd naar: de directeur van Ruimte en Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam, t.a.v. team Oost/Zuidoost, mw. F. de Groot. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, team Oost/Zuidoost, mw. F. de Groot, telefoonnummer 14 020 en emailadres fleur.de.groot@amsterdam.nl.

 

Amsterdam, 5 juli 2017

burgemeester en wethouders,

 

mr. A.H.P. van Gils

secretaris

 

mr. E.E. van der Laan

burgemeester

Naar boven