HERHAALDE KENNISGEVING TERVISIELEGGING ONTWERPBESTEMMINGSPLAN WOONKERNEN LEUDAL 2017 (correctie hyperlink naar planstukken)

Logo Leudal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat met ingang van dinsdag 27 juni tot en met maandag 7 augustus 2017 ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Woonkernen Leudal 2017'.

In dit plan zijn de vigerende bestemmingsplannen van de 16 woonkernen van Leudal alsmede het bestemmingsplan 'Centrum Heythuysen' samengevoegd en geactualiseerd, waardoor na inwerkingtreding van het woonkernenplan sprake zal zijn van één overzichtelijk plan voor alle woonkernen en daadwerkelijk uniforme plansystematiek.

Het ontwerpplan is digitaal op het internet te raadplegen via de website

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1640.BP17Woonkernen-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar op de website http://leudal.gemeentedocumenten.nl/Publicatie/NL.IMRO.1640.BP17Woonkernen-ON01

Daarnaast ligt een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

Gedurende de termijn van tervisielegging kan een ieder schriftelijk en\of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak. (0475) 859000

 

Naar boven