Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) t.b.v. Zonnepark op de gesloten "stortplaats Kloosterlaan"in Farmsum.

Logo Groningen

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij in het kader van de Wabo voornemens zijn om aan Zonoord b.v. een omgevingsvergunning (met een instandhoudingstermijn van maximaal 30 jaar ) te verlenen voor het realiseren van een zonnepark met de daarbij behorende bouwwerken op de gesloten "stortplaats Kloosterlaan".

Het project is gelegen op de percelen nabij Warvenweg 15 in Farmsum, kadastraal bekent: gemeente Delfzijl, sectie O, nummers 364, 367, 368, 377 en 385.

 

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 23 januari 2017 tot en met 5 maart 2017 op werkdagen tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Delfzijl en in het Provinciehuis in Groningen. Voor het inzien van het ontwerpbesluit in het Provinciehuis dient u zich te melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 te Groningen. De omgevingsvergunning kan ook worden ingezien op www.provinciegroningen.nl

 

Zienswijzen

Tijdens de periode van ter inzage legging (t/m 5 maart 2017) kan een ieder een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar aanleiding van dit ontwerpbesluit naar voren brengen.

Uw schriftelijke zienswijze (per brief of fax, niet per e-mail) kunt u sturen aan Gedeputeerde Staten, afdeling Omgeving en Milieu, Postbus 610, 9700 AP Groningen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak met de heer Bloem, telefoonnummer: 0598 - 788000.

 

Beroep

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend wanneer ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Naar boven