Terinzagelegging het projectplan Bruchterbeek

Logo Waterschap Vechtstromen

Het dagelijks bestuur van het waterschap maakt bekend dat het in zijn vergadering van 27 juni 2017 het projectplan Bruchterbeek heeft vastgesteld. Het gaat hierbij om de volgende werkzaamheden:

 

Het beoogde resultaat van dit project is dat de Bruchterbeek bereikbaar wordt voor vissen vanuit de Vecht door een ecologisch goed functionerende beek, ingepast in het landschap, met variatie in structuren en stroming. De beek is vrij migreerbaar voor waterorganismen en de realisatie van paaiplekken bovenstrooms van de eerste stuw tot aan de Markeweg conform de streefbeelden van de KRW.

 

Ter inzage

Het projectplan Bruchterbeek en de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. Het projectplan ligt van 30 juni 2017 tot 11 augustus 2017 ter inzage tijdens kantooruren in het waterschapshuis (receptie, begane grond) Kooikersweg 1 te Almelo en het waterschapskantoor in Coevorden, Burgemeester Feithsingel 2.

 

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerp van het projectplan Bruchterbeek of de belanghebbenden die niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het projectplan Bruchterbeek kunnen vanaf 30 juni 2017 tot 11 augustus 2017 schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank Overijssel, Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

 

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat ten minste:

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • 4.

    de gronden van het beroep.

  •  

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Voor het instellen van beroep moet griffierecht worden betaald. Het instellen van beroep schorst de werking van het projectplan Bruchterbeek niet.

 

Op dit projectplan is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de gronden van het beroep direct in het beroepschrift moeten worden opgenomen. Het indienen van pro-forma beroep is niet mogelijk. De gronden van het beroep kunnen na afloop van termijn van zes weken niet worden aangevuld.

 

Voorlopige voorziening

Wie beroep heeft ingesteld kan op grond van artikel 8:81 Algemene wet bestuursrecht bij onverwijlde spoed een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Ook hiervoor moet griffierecht worden betaald.

 

Voor meer informatie over het projectplan Bruchterbeek kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer 088 2203333.

Naar boven