Besluit omgevingsvergunning “Molenweg 5”, 1e fase

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken bekend dat zij met toepassing van de artikelen 2.1, 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend.

Inhoud

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het veranderen van een varkenshouderij (Milieu en handelen in strijd met de regels RO en handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden).

Het bedrijf is gelegen op het kadastraal perceel bekend gemeente HGL04, sectie L, nummer 115, plaatselijk bekend Molenweg 5-5a te Hoogeloon.

De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan Buitengebied Bladel 2014 maar bovengenoemde omgevingsvergunning maakt het mogelijk om in afwijking hiervan te bouwen.

Het plan heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • -

    Beperkte milieutoets

  • -

    Milieu

  • -

    Natuurontheffing gebiedsbescherming

  • -

    Afwijken bestemmingsplan

Tegen het plan zijn geen zienswijzen ingebracht, waardoor het plan niet is gewijzigd.

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt inclusief ruimtelijke onderbouwing van 29 juni tot en met 9 augustus 2017 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel. U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur, op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.BPG0038Molenweg5-VAST.

Beroep

Gedurende de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken.

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de terinzagelegging tot en met 9 augustus 2017. Het beroepschrift moet u sturen naar: Rechtbank Oost-Brabant, Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 10 augustus 2017. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie over deze omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 0497-361636.

Naar boven