Omgevingsvergunning - ontwerpbesluit

Logo Texel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat het volgendeontwerpbesluit ter inzage ligt.

•(1795 LG) adres: Stengweg, nabij Stengweg 29, zaaknummer 1342991. De nieuwbouw van het gemaal Eierland. Het betreft hier een aanvraag omgevingsvergunning 2e fase. Hiermee wordt alleen de bouw van het gemaal geregeld. De omgevingsvergunning 1e fase voor het planologisch afwijken is op 21 april 2017 verleend.

Inzage: Het ontwerpbesluit ligt vanaf woensdag 28 juni 2017 tot en met dinsdag 8 augustus 2017 ter inzage. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen), op www.ruimtelijkeplannen.nl en kunt u tijdens de inzagetermijn inzien bij de publieksbalie.

Reageren: Tijdens deze termijn kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven