Ontwerp beeldkwaliteitsplan ENKA, deelgebied J, Ede

Logo Ede

zaaknummer 69077

Op grond van de ‘Inspraakverordening gemeente Ede 2009’

 

U kunt het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘ENKA, deelgebied J, Ede’ in Ede, van donderdag 29 juni tot en met woensdag 9 augustus 2017 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Online kunt u terecht op www.officiëlebekendmakingen.nl. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan.

Gebied en gevolg

Deelgebied J3 betreft een gebied aan de westzijde van het ENKA-terrein aan de noordzijde van de Enkalaan en de oostzijde van de Bennekomseweg. Deelgebied C4 ligt aan de oostzijde, aan de rand van het ENKA-terrein.

Het beeldkwaliteitplan heeft tot doel de ruimtelijke kwaliteit van de deelgebieden J3 en C4 op het ENKA-terrein te waarborgen. De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit beoordeelt bouwplannen op basis van dit plan.

Reactie

Woont u in de gemeente Ede of bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens deze periode een schriftelijke reactie over het plan sturen aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische reactie, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw reactie mondeling door te geven belt u Monique Wulfers, projectleider, (0318) 68 06 06.

Naar boven