Gemeente Heusden - vaststelling uitwerkingsplan Morgenzon, Geerpark Vlijmen

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat de gemeenteraad op 27 juni 2017 het uitwerkingsplan Morgenzon, Geerpark Vlijmen (NL.IMRO.0797.BPUmorgenzon-VG01) heeft vastgesteld.

Het plangebied maakt deel uit van bestemmingsplan ‘Geerpark’ (in samenhang met ‘Geerpark planherziening 1’) en heeft de bestemming ‘Wonen – Uit te werken 1’.

Het plan met de naam Morgenzon, betreft fase 2A in Geerpark en wordt uitgewerkt in de bestemmingen ‘Wonen’ en ‘Verkeer-Verblijfsgebied’ voor de realisering van circa 32 grondgebonden woningen. Een klein deel van uitwerkingsgebied 3 wordt ook uitgewerkt om de erftoegangsweg mogelijk te maken.

Inzage

Het vastgestelde uitwerkingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 29 juni 2017 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van het uitwerkingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling. U kunt ook digitaal beroep instellen via: https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ 

Het vastgestelde uitwerkingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde uitwerkingsplan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde uitwerkingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven