Vastgesteld bestemmingsplan “Gaasselsedam 1 te Overasselt”

Logo Heumen

Burgemeester en wethouders van Heumen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8. lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 13 juni 2017 het bestemmingsplan “Gaasselsedam 1 te Overasselt” ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het bestemmingsplan betreft vergroting van het agrarisch bouwvlak van het bedrijf Gaasselsedam 1 te Overasselt tot een oppervlak van 1,5 ha. Burgemeester en wethouders hebben met de vaststelling toepassing gegeven aan de in het bestemmingsplan “Buitengebied 2009” opgenomen wijzigingsbevoegdheid.

 

Stukken inzien 

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken zijn met ingang van donderdag 29 juni 2017 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen gedurende die periode tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling Bouw, Milieu en Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. 

 

Beroepsmogelijkheid 

Belanghebbenden die een zienswijze tegen het ontwerpplan hebben ingediend en zij die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen van 29 juni tot en met 9 augustus 2017 tegen het besluit tot vaststelling beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

 

Malden, 28 juni 2017

 

Naar boven