Ontwerp wijzigingsplan ‘Oude Wierdenseweg 3’ (Almelo)

Logo Almelo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo hebben besloten op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp wijzigingsplan ‘Oude Wierdenseweg 3’ (planid : NL.IMRO.0141.WP00003-WP21) ter inzage te leggen.

Inhoud plan

Met dit plan wordt de realisatie van een woning ter compensatie van de sloop van de op het perceel aanwezige agrarische opstallen mogelijk gemaakt. Het perceel is gesitueerd in de Westelijke groene Long die ten westen van het centrum van Almelo is gelegen.

Ter inzage

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Oude Wierdenseweg 3’ en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 juni 2017 tot en met 8 augustus 2017 ter inzage bij het Klantencontactcentrum (KCC), Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Via www.almelo.nl kunt u een afspraak maken om deze in te zien;

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Oude Wierdenseweg 3’ is digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Dat kan ook via een link op de gemeentelijke website www.almelo.nl, onder de kop ‘bouwen en wonen’ en dan ‘bestemmingsplan’.

Zienswijze

Gedurende de termijn dat het ontwerp wijzigingsplan ter inzage ligt kan een ieder naar keuze (schriftelijk of mondeling) een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo (postbus 5100, 7600 GC Almelo). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met het team Advies en Ontwerp van de sector Stad en Economie, via (0546) 541111.

 

Naar boven