Rectificatie: Ontwerp-omgevingsvergunning Schoor 8, Nederweert, gemeente Nederweert

Logo Nederweert

In verband met het niet-volledig ter inzage leggen van stukken vindt opnieuw publicatie en terinzagelegging van de ontwerp-vergunning plaats en gaat de termijn van zes weken voor het indienen van zienswijzen opnieuw in. Eventueel reeds ingediende zienswijzen hoeven niet opnieuw te worden ingediend.

Voor de locatie Schoor 8 te Nederweert wordt een ontwerpomgevingsvergunning voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert’ ter inzage gelegd voor het verwerken van mest van meer dan één locatie (ontwerpomgevingsvergunning Schoor 8, kenmerk UV 20160028). Daarnaast kent de vergunning de activiteit veranderen van de inrichting.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 23 juni t/m 3 aug 2017, bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 en op donderdag van 16.30 tot 19.00) of op afspraak. Daarnaast is het plan gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het indienen van schriftelijke zienswijzen is tijdens de inzageperiode mogelijk bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2728, 6030 AA Nederweert.

 

Nederweert, 22 juni 2017

Burgemeester en wethouders van Nederweert

Naar boven