Wet ruimtelijke ordening

Logo Haarlemmermeer

Ontwerpbestemmingsplan ‘Zwaanshoek Bennebroekerweg 880’

 

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend,

onder intrekking van de bekendmaking d.d. 15 juni 2017 over hetzelfde onderwerp,

dat het ontwerpbestemmingsplan  ‘Zwaanshoek Bennebroekerweg 880’ met de planidentificatie

NL.IMRO.0394.BPGzwhbennebr880-B001 ter inzage wordt gelegd.

 

Het plan

Het bestemmingsplan omvat de gronden van het perceel Bennebroekerweg 880 en van het perceel (schuin) erachter. Het bestemmingsplan maakt de bouw van 27 woningen mogelijk.

 

Inzien

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro.

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Op afspraak zijn deze dagelijks in te zien van 9 -13 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852.

 

De terinzageligging begint op 23 juni 2017 en duurt zes weken.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk, mondeling als digitaal naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).

Digitaal kunnen personen dat met gebruikmaking van DigiD door een formulier in te vullen, waarheen u verwezen wordt op deze webpagina van een externe website. Die verwijzing staat ook op de website van gemeente Haarlemmermeer, en wel op de webpagina waar u de planstukken van het betreffende ontwerpbestemmingsplan kunt raadplegen.

 

Samenhang

In dit geval wordt de ‘coördinatieregeling’ toegepast, als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening. Onze gemeente heeft dit onderwerp verwerkt in de ‘Coördinatieverordening gemeente Haarlemmermeer’. In de praktijk van dit geval betekent het, dat tegelijkertijd met het ontwerpbestemmingsplan ook de stukken van de ontwerpomgevingsvergunning ter visie liggen. Dat is eveneens heden, 22 juni 2017 in een aparte publicatie officieel bekendgemaakt, met daarin vermelding van waar die stukken te raadplegen zijn en dat een ieder ook daarover bij de gemeenteraad een zienswijze kan indienen.

 

Hoofddorp, 22 juni 2017

 

Naar boven