Scherpenzeel - Ontwerp-bestemmingsplan en ontwerp-beeldkwaliteitsplan Akkerwinde

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend dat het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan Akkerwinde in ontwerp ter inzage liggen.

 

Doel van deze plannen

Een planologisch kader scheppen om de realisatie van het woningbouwproject Akkerwinde mogelijk te maken. Het gaat om de bouw van maximaal 160 woningen in het gebied ten zuiden van de Akkerwindelaan en de Ringbaan. Het bestemmingsplan regelt de bestemmingen binnen het plangebied en het beeldkwaliteitsplan biedt de stedenbouwkundige spelregels ten aanzien van de realisatie van het plan.

 

U kunt de plannen inzien

Beide plannen liggen met ingang van 22 juni 2017 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag).

Het ontwerp-bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0279.BP2017AKKERWINDE-ow01. Het ontwerp-beeldkwaliteitsplan is te vinden op de gemeentelijke website.

 

Hoe kunt u reageren?

U kunt mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, uw zienswijze kenbaar maken. Dit kan zo lang de plannen ter inzage liggen (dus tot en met 2 augustus 2017). Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Scherpenzeel, Postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel. Voor uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte & Groen via telefoonnummer (033) 277 23 24. Zienswijzen kunnen leiden tot aanpassing (van onderdelen) van het plan.

Naar boven