Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein De Hurk-Croy 2017

Logo Eindhoven

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan “Bedrijventerrein De Hurk-Croy 2017” met ingang van donderdag 22 juni 2017 tot en met woensdag 2 augustus 2017 op werkdagen tijdens openingsuren bij het Inwonersplein in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven voor iedereen ter inzage ligt. De openingstijden van het Inwonersplein zijn maandag t/m vrijdag van 09.00-13.00 uur.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de actualisering van de bestemmingsplannen voor de bedrijventerreinen De Hurk en Croy. In het nieuwe bestemmingsplan wordt de huidige situatie van deze bedrijventerreinen zoveel als mogelijk vastgelegd en nieuwe regels en beleid worden ingepast.

Ligging plangebied

Het plangebied van het onderhavige bestemmingsplan ligt in het zuidwestelijk deel van het stedelijk gebied van Eindhoven. Het plangebied wordt grofweg begrensd door de Zeelsterstraat (noordzijde), snelweg A2/randweg N2 (westzijde), de Limburglaan aan de oostzijde, groenzone aan de zuidzijde van de Beemdstraat en Dillenburgstraat (zuidoostzijde) en de Karel De Grotelaan (zuidwestzijde).

Inzage bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.eindhoven.nl/bestemmingsplannen.

Het plan is digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende directe link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0772.80300-0201 

De bronbestanden zijn beschikbaar via de volgende link: www.eindhoven.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0772.80300 -/NL.IMRO.0772.80300-0201/

Inloopmiddag

Op maandag 10 juli is er een inloopmiddag van 15.30 uur tot 18.00 uur. Locatie is het bedrijfsverzamelgebouw Beemdstraat 1 (Nanoos). De inloop is bedoeld om vragen te kunnen stellen over de regeling die voor de eigenaren/ gebruikers van het bedrijventerrein is opgenomen.

Zienswijzen

Tijdens de genoemde inzagetermijn is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze moet zijn voorzien van een datum, naam, adres en handtekening. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend.

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Eindhoven, t.a.v. het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening, postbus 90150 , 5600 RB Eindhoven. Indien u mondeling uw zienswijzen kenbaar wilt maken, dient u voor 26 juli 2017 een afspraak te maken met mw. B. van der Padt, via telefoonnummer (040) 238 62 47.

Eindhoven 21 juni 2017

Naar boven