Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Logo Doetinchem

Herstelbesluit met toepassing van artikel 6:19 Awb

Het college van burgemeester en wethouders hierna (het college) van gemeente Doetinchem deelt mee dat zij de omgevingsvergunning eerste fase voor het slopen van meerdere gebouwen en het bouwen van 3 woningen aan de Lubberslaan 18 en 19 in Doetinchem (dossiernr. 20160062/2016.16927) heeft gewijzigd.

Inhoud wijziging:

  • -

    de bijlage Activiteit Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening is aangevuld;

  • -

    de biotuin is bij de verkeersberekening buiten beschouwing gelaten.

Vanaf woensdag 18 januari 2017 kunt u de gewijzigde omgevingsvergunning en de stukken die daarbij horen digitaal bekijken bij het loket bouwen en wonen. Hiervoor moet u eerst een afspraak maken. De stukken liggen zes weken ter inzage. De stukken zijn ook te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Bent u het niet eens met de verleende vergunning? Dan kunt u als belanghebbende beroep indienen bij Rechtbank Gelderland. Dit moet binnen zes weken nadat de vergunning ter inzage is gelegd. Dit kan dus tot en met dinsdag 28 februari 2017. U moet dan een brief sturen naar de rechtbank Gelderland, afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Als u al beroep heeft ingesteld tegen het besluit van 27 juli 2016 hoeft u niet opnieuw beroep in te stellen. Als u vindt dat er snel moet worden opgetreden, kunt u aan de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en alvast een voorlopige uitspraak doet. Hiervoor moet u een aparte brief sturen aan de rechtbank. Voor het indienen van een beroep of voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen.

Naar boven