Ontwerp Omgevingsvergunning vervangende nieuwbouw woning Noord Aa 2B in Zoeterwoude

Logo Zoeterwoude

Ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen van een nieuwe woning ter vervanging van de bestaande woning en het slopen van de bestaande woning met uitzondering van het voor de woning gelegen bijgebouw op de locatie Noord Aa 2B in Zoeterwoude

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het bouwen van een nieuwe woning ter vervanging van de bestaande woning en het slopen van de bestaande woning met uitzondering van het voor de woning gelegen bijgebouw op de locatie Noord Aa 2B in Zoeterwoude.

De omgevingsvergunning betreft de vergunningplichtige activiteiten:

  • 1.

    Bouwen

  • 2.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

  • 3.

    Slopen op grond van ruimtelijke regels 

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 23 juni 2017 gedurende zes weken (t/m 3 augustus 2017) ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis (geopend op afspraak: maandag, woensdag en donderdag van 9:00u tot 12:00u. Een afspraak maken kan via www.zoeterwoude.nl/afspraakmaken). 

Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Zoeterwoude, Noordbuurtseweg 27, 2381 ET Zoeterwoude. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht na telefonische afspraak met J.L. Maliepaard, telefoonnummer: 071 - 580 63 00.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven