Ontwerpbestemmingsplan “Landgoed Hoekendaal, Vordenseweg 36 Warnsveld”, Zutphen

Logo Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 23 juni 2017 bij het loket voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Ontwerpbestemmingsplan Landgoed Hoekendaal , Vordenseweg 36 Warnsveld

Het bestemmingsplan ziet op het mogelijk maken van het verplaatsen van de woonbestemming op het perceel Vordenseweg 36 te Warnsveld.

Plangebied

Het plangebied is gelegen in het buitengebied van de gemeente Zutphen aan de Vordenseweg 36 in Warnsveld, zijnde de provinciale weg N319 van Warnsveld naar Vorden. Het Landgoed Hoekendaal ligt grotendeels in de gemeente Zutphen en deels in de gemeente Bronckhorst.

Zienswijzen

Een ieder kan op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging, dat is tot en met 3 augustus 2017, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het bovengenoemde bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van zaaknummer 104675. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met team Ruimte Economie en Duurzaamheid, telefoonnummer 14 0575.

Plan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan “Landgoed Hoekendaal, Vordenseweg 36 Warnsveld” kunt u inzien in het stadhuis, bij het Loket. Het plan is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl/plannenterinzage. Verder is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp1413LgHoekendaal-on01

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.bp1413LgHoekendaal-on01

Zutphen, 22 juni 2017

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven