Omgevingsvergunning gedeeltelijk verleggen hogedruk gasleiding van de Gasunie

Logo Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan Buitengebied 2014 voor het gedeeltelijk verleggen van een hogedruk gasleiding ten behoeve van onderhoudswerkzaamheden onder en nabij A.C. de Graafweg en ter hoogte van het Niedorper Verlaat in Heerhugowaard.

Het besluit ligt van 21 juni tot en met 2 augustus 2017ter inzage.

De stukken zijn digitaal raadpleegbaar via www.heerhugowaard.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (kenmerk: NL.IMRO.0398.OV57ACDEGRAAFWEG-VA01)

Gedurende deze termijn kunnen direct belanghebbenden beroep indienen bij de rechtbank Noord Holland, afdeling Publiekrecht, sectie Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG in Alkmaar.

Het ingediende beroep schorst de werking van het besluit echter niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank te Haarlem (sectie Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem).

25OV31s

Naar boven