Ontwerpbestemmingsplan ‘Mondzorgpraktijk Walcherseweg’

Logo Middelburg

In het kader van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Mondzorgpraktijk Walcherseweg’ vanaf 21 juni 2017 tot en met 1 augustus 2017 voor een ieder ter inzage ligt bij de vakbalie in het stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op onze website www.middelburg.nl onder wonen en (ver)bouwen / bestemmingsplannen / plannen in procedure. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder de plancode NL.IMRO.0687.BPBGMMZW-ON01.

Het plangebied ligt aan de noordwestelijke rand van Middelburg, ten noorden van de rotonde die de Walcherseweg verbindt met de Laan der Verenigde Naties. Ten zuiden van het plangebied ligt de woonwijk Griffioen. Aan de westzijde grenst het perceel aan woningen aan de Walcherseweg. Aan de noord- en oostzijde van de locatie grenzen bosschages, met daarachter agrarische gronden. Het doel van het bestemmingsplan is om de Mondzorgpraktijk ter plaatse planologisch mogelijk te maken. Het voorontwerpbestemmingsplan heeft vanaf 5 april 2017 tot en met 26 mei 2017 ter inzage gelegen.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de raad van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 67 5285.

Middelburg, 7 juni 2017

Naar boven