Ontwerp Wijziging Nadere regels Verordening ruimte 2014 – Brabantse Zorgvuldigheidsscore Veehouderij

Logo Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben op 13 juni 2017 het ontwerp van de wijziging van de Nadere regels Verordening ruimte 2014 – Brabantse Zorgvuldigheidsscore Veehouderij vastgesteld. Na inspraak op de voorgenomen wijzigingen zullen de aangepaste nadere regels worden vastgesteld als: “Nadere regels Verordening ruimte 2014 – Brabantse Zorgvuldigheidsscore Veehouderij – versie 2.0”.

De BZV is onderdeel van de Brabantse Verordening ruimte 2014. Deze wijzigingsverordening heeft het planidn: NL.IMRO.9930.wijznrvrbzv20-on01. Het ontwerp doorloopt de inspraak- en overlegprocedure, conform de Wet ruimtelijke ordening en de Provinciewet. Met ingang van 17 juni 2017 tot en met 14 juli 2017 kunt u een reactie indienen op het ontwerp bij Gedeputeerde Staten.

Inhoud van de wijzigingsregeling

De BZV wordt periodiek bijgesteld. De wijzigingen in de versie 2.0 zijn samen met de partners uitgewerkt. Aanleiding voor de wijziging is de tussentijdse evaluatie en het advies van BrabantAdvies van 2016 en de aanpassing van de Verordening ruimte naar aanleiding van de mestdialoog en de aanpassing van de Verordening Natuurbescherming. Met dit samenhangende pakket van wijzigingen willen GS een versnelling in de transitie van de veehouderij bewerkstellingen. De voorgestelde wijzigingen zijn zichtbaar (door middel van arcering) weergegeven.

Beschikbaarheid en inzage van de stukken

U kunt de wijzigingsregeling en de daarbij behorende stukken vanaf uiterlijk 17 juni 2017

Hoe kunt u uw reactie geven?

U kunt alleen reageren op de voorgestelde wijzigingen.

  • U kunt eenvoudig en direct reageren via: www.brabant.nl/ontwerpbzv20

    U krijgt na verzending van uw inspraakreactie een pdf toegestuurd voor uw archief met de inhoud van uw reactie. Ook krijgt u automatisch een ontvangstbevestiging. Het is niet nodig ook schriftelijk te reageren.

  • Als u niet in de gelegenheid bent om digitaal uw reactie in te brengen, dan kan u schriftelijk uw reactie inbrengen. Uw brief richt u aan:

    Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

    onder vermelding van: C2207059

    Postbus 90151

    5200 MC ’s-Hertogenbosch

 

’s-Hertogenbosch, juni 2017

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Naar boven