Ontwerp bestemmingsplanwijziging (BP1159)

Logo Maasdriel

‘Kerkdriel wijziging 2017, Lindestraat ongenummerd’ en anterieure overeenkomst, Maasdriel

Het college is van plan een bouwvlak op te nemen voor het perceel aan de Lindestraat ongenummerd (naast nummer 78) en kadastraal bekend als gemeente Maasdriel sectie N 3501, ten behoeve van het oprichten van een woning.

In het geldende bestemmingsplan “Kerkdriel en Hoenzadriel 2013” heeft het perceel aan de Lindestraat te Kerkdriel de bestemming ‘Wonen’, zonder de nadere aanduiding ‘bouwvlak’. Het college kan op grond van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan, een bouwvlak opnemen.

Inzien

Van 19 januari tot en met 1 maart 2017 ligt het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het ontwerp wijzigingsplan ook vinden op

  • onze website www.maasdriel.nl;

  • op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via de link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1159-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via

Reageren

Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn reageren op het plan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1159' aan: het college van de gemeente Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur schriftelijke zienswijzen, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

A nterieure overeenkomst Lindestraat ongenummerd, Kerkdriel

Het college maakt ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24, lid 3, Wro ook bekend dat zij op 10 januari 2017 een anterieure overeenkomst ex art. 6.24, lid 1, Wro heeft gesloten voor deze locatie aan de Lindestraat ongenummerd (naast 78). Omdat deze overeenkomst is aangegaan voordat een bestemmingsplan van kracht wordt, wordt deze overeenkomst een anterieure (voorafgaande) overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over een eventuele toekomstige "woningbouwontwikkeling van de locatie en over de vergoeding van de kosten die de gemeente maakt vanwege de planologische medewerking die zij voornemens is te verlenen.

Met ingang van 19 januari 2017 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Kerkdriel (Kerkstraat 45).Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar de heer S. Bosch van het team Beleid & Regie.

Naar boven