Ontwerp uitwerkingsplan 'Buurtstede | Buurtwinkelcentrum, Veenendaal-Oost'

Logo Veenendaal

 

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het ontwerp-uitwerkingsplan 'Buurtstede | Buurtwinkelcentrum, Veenendaal-Oost' met ingang van 15 juni 2017, zes weken ter inzage ligt (dus tot en met 26 juli 2017). Dit op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerp-uitwerkingsplan met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Waar gaat het uitwerking splan over?

Het plan is een uitwerking van het bestemmingsplan ‘Veenendaal-oost’ en ‘Buurtstede’. Het ontwerp voorziet in een juridisch-planologische regeling voor realisatie van een Buurtwinkelcentrum aan de Stuivenbergheem. Naast ruimte voor detailhandel zal er ruimte komen voor naar verwachting 44 appartementen.

Wilt u een zienswijze reactie hierop geven?

Binnen de genoemde termijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk (niet per e-mail) of mondeling een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal o.v.v. ‘ zienswijze 'Woon- winkelvoorziening Buurtstede' - z- 312905. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, moet u – ook binnen genoemde termijn – een afspraak maken met G. Drost van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318) 538 538.

Naar boven