Ontwerpvergunning, uitgebreide voorbereidingsprocedure, Vreeweg 67A in ’t Loo en Bovenheigraaf 55 in ‘t Loo

Logo Oldebroek

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn om de volgende aanvragen om omgevingsvergunning ambtshalve te wijzigen en aan te vullen/actualiseren van de voorschriften:

 

Voor : het wijzigen/aanvullen van de voorschriften van de vergunning

Locatie : Vreeweg 67A in ‘t Loo

Nr. : 0269201700090

 

 

Voor : het intrekken van het gedeelte van de vergunning wat betreft het leveren van LPG en de bijbehorende installatie

Locatie : Bovenheigraaf 55 in 't Loo

Nr. : 0269201700246

Ontwerpvergunningen

De ontwerpvergunningen en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 14 juni 2017 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. De stukken zijn ook beschikbaar op www.oldebroek.nl

 

Iedereen kan van 14 juni 2017 tot en met 25 juli 2017 schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG te Oldebroek. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de eenheid Dienstverlening, telefoonnummer: 14 0525.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

 

 

Naar boven