Omgevingsvergunning voor het in afwijking van het bestemmingsplanoprichten van 9 woningen met berging Uddelse Enk te Uddel (Aardhuus fase 4) op het perceel Uddelse Enk 90 t/m 106 (alleen evennrs)

Logo Apeldoorn

Vanaf 15 juni 2017 ligt gedurende 6 weken ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders met identificatiecode NL.IMRO.0200.ov1046-vas1 van 06-06-2017 voor het oprichten van 9 woningen met berging (Aardhuus fase 4) en het afwijken van het bestemmingsplan Dorp Uddel op het perceel Uddelse Enk 90 t/m 106 (alleen even nummers)

Tegen het ontwerp-besluit zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Ook hebben burgemeester en wethouders bij het nemen van het besluit geen wijzigingen in de omgevingsvergunning aangebracht. Daarom kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren te brengen, beroep instellen.

Tot en met 27 juli 2017 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het indienen van een beroepschrift schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

De omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via onze internetsite www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Omgevingsvergunningen.

De omgevingsvergunning ligt in het stadhuis ter inzage. In het stadhuis kunt u deze vergunning in elektronische vorm bekijken. Medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over dit besluit. Het besluit en de ruimtelijke onderbouwing in elektronische vorm kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 14 juni 2017

Naar boven